SHARE

Anul European al Patrimoniului Cultural 2018 în România
Institutul Naţional al Patrimoniului

Lansarea oficială în România a Anului European al Patrimoniului Cultural a adus în prim plan o primă serie de evenimente şi proiecte ce se vor desfăşura sub egida sa.
Evenimentul a fost organizat în 15 februarie de Reprezentanţa Comisiei Europene în România în colaborare cu Institutul Naţional al Patrimoniului la Palatul Bragadiru din Bucureşti şi a reunit reprezentanţi ai Corpului Diplomatic, reprezentanţi ai Institutelor Culturale, Muzeelor şi Institutelor de cercetare din domeniul culturii dar şi reprezentanţi ai proiectelor ce se vor desfăşura sub egida Anului.

Published in Noutăți

Patrimoniul nostru: acolo unde trecutul întâlneşte viitorul

Institutul Naţional al Patrimoniului publică primul program al evenimentelor ce vor avea loc în România cu scopul de a celebra multitudinea iniţiativelor şi acţiunilor desfăşurate sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural, de a creşte vizibilitatea lor şi de a facilita întrunirea specialiştilor şi a publicului larg.

Published in Noutăți

 
Patrimoniul nostru: acolo unde trecutul întâlneşte viitorul


În cadrul Forumului Cultural European 2017, desfăşurat la Milano, pe 7 şi 8 decembrie, se lansează oficial Anul European al Patrimoniului Cultural - 2018.

2018 va fi un an fără precedent pentru numărul şi importanţa activităţilor şi iniţiativelor pan-europene ce se adresează publicului larg şi profesioniştilor din domeniul patrimoniului cultural.

Published in Noutăți
Marți, 03 Octombrie 2017 14:57

Anul European al Patrimoniului Cultural 2018

INP anunță lansarea programului național pentru

Anul european al patrimoniului cultural - 2018

 

5 octombrie, 12.30-14.00, ARCUB - Gabroveni

Published in Noutăți